Cui Bono Interim Management

 

Welkom op onze website!

Cui Bono

Cui Bono is gespecialiseerd in Interim Management en Recruitment diensten voor profit en non-profit IT organisaties. Door het gebruik van een persoonlijke en professionele werkwijze zijn wij in staat om een efficiënte en  kosteneffectieve dienstverlening te leveren aan onze klanten in Nederland.  

Interim Management

De focus van onze interim opdrachten ligt op executive management niveau: directie- en senior management en salesposities in IT organisaties uit de profit en de non profit sector, zowel interim als (deta)vast. Wij beschikken over talentvolle professionals die snel inzetbaar zijn in uiteenlopende situaties en organisaties.

Recruitment 

 Onze recruitment opdrachten richten zich op een grote verscheidenheid aan uitdagende IT functies bij diverse interessante opdrachtgevers in Nederland. Hierbij is het persoonlijke contact met de klant en kandidaat voor ons cruciaal. Alleen hierdoor kan de juiste match worden gelegd. 

Cui Bono biedt haar opdrachtgevers een breed palet aan maatwerkoplossingen voor interim en recruitment vraagstukken in de IT.

  

Contactgegevens

Cui Bono Interim Management Norbertijnenlaan 34                       2408 KA Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0)6 29269836  Mail: info@cbim.nl